Thuis

Guangzhou Green Inflatable Co,.Ltd

Bedrijfprofiel

Guangzhou Groen Opblaasbaar Co., Ltd. Wij zijn vervaardiging van de opblaasbare punten van het waterpark, opblaasbaar binnenpark, opblaasbaar luchtspoor, de opblaasbare mat van de aquayoga 8 jaar.

Wij hebben 150 arbeiders bij 15000sq.m fabrieksgebied. Wij hebben afdeling twee om type twee van opblaasbaar te maken.

Opblaasbaar waterpark en opblaasbare waterspelen als bij de 2de verdieping en de naaiende producten zoals opblaasbaar het springen kasteel en opblaasbare dia en de opblaasbare spelen in de 1de verdieping zijn.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Gevestigde 2013, CHINEE is één van de grootste opblaasbare fabrikanten in China. Centraal gevestigd in Guangzhou met fabrieken in Baiyun. wij zijn trots gastheren een bekwaam aantal arbeidskrachten en aanbiedingen zijn cliënten de voordelen om douane te kunnen veroorzaken om het even welk aantal ontwerpen van de douanespecialiteit.
 
Wij concentreren ons op de productie van het opblaasbare luchtspoor, tuimelt de lucht spoor, luchtvloer en de mat van de aquayoga voor 5years, die is maakt door het materiaal van de dalingssteek. Wij verkopen jarenlang aan het bedrijf van Europa en het bedrijf van de V.S. En wij hebben meer dan de uitvoer en de invoerervaring van 10years.
 
Wij hebben beweging aan de nieuwe fabriek wat 6000sq.m op 2017 hebben, en de dubbele capaciteit van de lucht tuimelt spoor en de luchtvloer ook voor de opblaasbare sup raad, de mat van de aquayoga.

 

2013 Fabriek

 

2017 Fabriek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guangzhou Green Inflatable Co,.Ltd Guangzhou Green Inflatable Co,.Ltd
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : groene

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 600000-1000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit opblaasbare waterpark voor verkoop Van goede kwaliteit opblaasbare waterpark voor verkoop Van goede kwaliteit opblaasbare waterpark voor verkoop